Forum

Na een periode van mailen en soms telefonisch delen van enthousiaste berichten, is op 16 augustus 2007 een forum gekoppeld aan het werk en de hobby van de werkgroep. Het forum biedt de huidige kweker van Ploceidae, als wel de toekomstige kweker, de kans zich in te lezen over de verschillende vogels vallende onder de werkgroep. Ook zijn er kweekverslagen te lezen en wordt de mogelijkheid geboden om (nakweek) vogels uit te wisselen.

Het forum blijkt vanaf de start een succes te zijn en is inmiddels uitgegroeid tot een hele datacollectie waar voor menigeen antwoorden en voorbeelden te vinden zijn. Mocht u uw antwoord niet vinden, post uw vraag of idee en de leden van de werkgroep zullen z.s.m. een antwoord achterlaten.

Het forum is alleen toegankelijk voor leden. Voor leden van de werkgroep geldt een jaarlijkse contributie van €15,00. Gelieve voor het aanmelden op het forum, verdere informatie en uitleg over deelname contact te zoeken met de oprichter van de werkgroep (Arnout de Vries). Dit kunt u doen door te mailen naar onderstaand emailadres.

 

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het forum kunt u vinden door hier te klikken.