Voorjaarsbijeenkomst 2014 | Zondag 23 februari 2014

De 12e bijeenkomst van de W.v.P. op zondag 23 februari 2014.

Locatie
Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

 

De voorjaarsbijeenkomst zal dit jaar gehouden worden op zondag 23 februari in Safaripark de Beekse Bergen te Hilvarenbeek.

 

Het bestuur heeft gekozen voor een gezellig samenzijn in een van de mooiste parken van Nederland, waar de Ploceidae goed vertegenwoordigd zijn. Mede dankzij een van onze leden, Rolf Veenhuizen, denken wij een leuk uitje georganiseerd te hebben voor jullie allemaal.

De dag zal onder andere in het teken staan van genieten van de collectie dieren, ervaringen uitwisselen met elkaar over onze Ploceidae en andere vogels en bovenal veel gezelligheid. We zullen ook nog een praatje krijgen van een van de dierverzorgers over enkele van de dieren in het park.

 

De entree wordt volledig bekostigd door de WvP. Koffie en andere versnaperingen zijn voor eigen rekening. Wij bekijken nog de mogelijkheid tot het verzorgen van een lunch.

 

Mocht je één (serieus geïnteresseerde) introducé mee willen nemen dan is dat uiteraard mogelijk tegen betaling van 15 euro.


We ontmoeten elkaar vanaf half 11 bij de hoofdingang van het park; om 11 uur gaan we gezamenlijk naar binnen.

Mocht je 11.00u niet redden, laat dat dan even weten.

Graag horen we van je of je die dag aanwezig bent of niet en of je een introducee meeneemt.

Als je komt, laat dat dan via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het forum of via PB weten!

Laat sowieso even iets horen, dan kunnen wij een lijst met namen aan de Beekse Bergen doorgeven.

 

Hopelijk tot de 23ste!

 

Top